Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده ستاد عملیات مقابله با کرونا در کلانشهر تهران گفت: مخالف تغییر ساعات کاری ادارات به حالت عادی هستیم.

قدس آنلاین: علی رضا زالی، با اشاره به نشستی که با حضور مسئولان ارشد اجرایی، انتظامی، قضائی و نمایندگان مجلس در ستاد فرماندهی برگزار شد، افزود: در این جلسه پیشنهاد فنی و عملی ما عدم بازگشت ساعات کاری به حالت عادی بود و این امر که بدون تغییر در ساعات کار شرایطی فراهم شود که کارمندان ادارات به صورت شیفت بندی یا چرخشی فعالیت کنند و این اختیار به مسئولان سازمان‌های اجرایی نیز داده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرمانده ستاد عملیات مدیریت مقابله با کرونا تصریح کرد: در جلسه کمیته فنی و شورای فرماندهی عملیات مقابله با کرونا در تهران با حضور استاندار، دادستان، مسئولان قضائی، نمایندگان مجلس رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، همگی اجماع بر این موضوع داشتند که ساعات کاری ادارات تغییر نکند اما آنچه اعلام شد مخالف این موضوع بود.

وی، خبر اعلام شده در خصوص بازگشت ساعات کاری ادارات را منطبق با نظر کمیته فنی ستاد فرماندهی عملیات مقابله با کرونا در کلانشهر تهران ندانست و افزود: از نظر علمی و فنی این کمیته کاملاً مخالف برگشت به ساعات کار عادی ادارات است زیرا کاهش ساعت کاری با هدف صیانت از سلامت آحاد شهروندی، کاهش سرایت پذیری و کاهش تردد در سطح شهر انجام شد و با توجه به اینکه شرایط تغییر چشمگیری نداشته و امکان بروز خطر و ابتلاء کما فی سابق وجود دارد ما مخالف تغییر ساعت کاری و بازگشت به روال عادی هستیم.

زالی با اشاره به جلسه‌ای که با حضور فرماندهان سپاه برای انجام هماهنگی‌های لازم در خصوص مقابله با کرونابرگزار شد، خاطرنشان کرد: در این نشست توافقات خوبی صورت گرفت و هماهنگی‌های لازم در زمینه برنامه‌های لجستیکی، پشتیبانی و استفاده از ظرفیت بسیج و بسیج جامعه پزشکی در راستای مقابله با کرونا انجام پذیرفت.

به گفته وی، نیروی سپاه آمادگی خود را از نظر اعتباری، لجستیکی، تأمین نیروی انسانی و استفاده از ظرفیت‌های بهداشتی و درمانی سپاه در تهران اعلام کردند.

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، شایعه ابتلای ۳۰ درصد مردم تهران تا پایان اسفند به کرونا در فضای مجازی را غیر علمی و کاملاً غیرکارشناسی برشمرد و افزود: این آمار کاملاً غیر کارشناسی و غیر واقعی است و در هیچ جای دنیا حتی در چین نیز این آمار اعلام نشده است.

زالی خاطرنشان کرد: کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا که به صورت شبانه روزی در زمینه رصد، پایش، برنامه ریزی، گمانه زنی و طراحی سناریوهای مختلف در زمینه کرونا در تهران فعالیت می‌کند چنین آماری را تأیید نکرده و آن را بسیار اغراق آمیز می‌داند.

وی، مردم را به استفاده از دستکش در هنگام بنزین زدن در جایگاه‌های سوخت توصیه کرد و گفت: طبق دستورالعمل وزارت بهداشت بهترین شیوه انجام فرایند سوخت گیری توسط متصدیان و پرسنل جایگاه است تا با توجه به کمبود اقلام بهداشتی و دستکش بهتر بتوان از انتقال و شیوع ویروس پیشگیری کرد.

منبع: خبرگزاری مهر

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: ساعت کاری ادارات ساعات کاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۷۱۵۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد از اطلاع رسانی تعطیلی مدارس وادارات خوزستان/همه سرکار بودند

آفتاب‌‌نیوز :

کارگروه اضطرار آلودگی هوای خوزستان ساعت حوالی هفت صبح بود که از راه‌های مختلف مثل صدا و سیما و فضای مجازی اعلام کرد که مدارس شهرستان‌های اهواز، کارون، باوی و حمیدیه تعطیل اعلام شده و ادارات در این شهرستان‌ها با تأخیر ۲ ساعته آغاز می‌شود.

برای نمونه مدیریت بحران استانداری خوزستان ساعت ۷:۰۲ امروز خبر تعطیلی مدارس و تأخیر در آغاز فعالیت ادارات را روی کانال خود منتشر کرده بود و سایر نهادهای مسئول بعد از این ساعت اقدام به اطلاع رسانی کردند که این امر باعث شد دانش آموزان و کارمندان متوجه این تعطیلی نشوند.

این در حالی است که اغلب دانش آموزان بدون اطلاع از این تعطیلی به مدارس رفته بودند و دچار نوعی سردرگمی شده بودند. همچنین اغلب سرویس‌ها هم برگشته بودند و اقدام به برگرداندن دانش آموزانی که به مدرسه رفته بودند، نکردند. از سوی دیگر دانش آموزانی که به مدرسه رفته بودند به علت استنشاق گرد و خاک شدید موجود در هوا به نوعی عوارض گرد و خاک اثر خود را بر سلامتی آنها گذاشته بود.

از سوی دیگر اعلام شد که ادارات با ۲ ساعت تأخیر آغاز می‌شود که اغلب و شاید همه کارمندان وقتی خبر را شنیدید که پشت میز کار خود بودند. حتی شعب بانکی استان که باید فعالیت‌های خود را ساعت ۷:۳۰ آغاز می‌کردند نیز با نوعی سردرگمی مواجه شدند و برخی از شعب در این زمان فعال و برخی دیگر فعال نبود و مردم و مراجعه کنندگان از همه جا بی خبر نیز دچار سردرگمی پشت درهای بسته برخی شعب بانک‌های استانی شدند.

این برای اولین بار نیست که اطلاع رسانی تعطیلی ادارات و مدارس با تأخیر آغاز می‌شود و این نشان می‌دهد، فرآیند تصمیم گیری برای تعطیلی ادارات و مدارس در استان خوزستان معیوب بوده و باید در این زمینه تجدید نظر اساسی صورت گرفت؛ اینکه با این همه پیشرفت فناوری هواشناسی در جهان، هنوز امکان پیش بینی برخاستن گرد و غبار و شدت آن قابل پیش بینی نیست، قابل توجیه نیست.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • ارزیابی نامحسوس وضعیت حجاب در ادارات و مراکز آموزشی کردستان
  • موج مهاجرت پرستاران؛ عمان ۶ برابر ایران حقوق می‌دهد
  • وضعیت جوی قم در ۲۴ ساعت آینده
  • تعداد حقوق المپین‌ها تغییر می‌کند؟
  • ظرفیت نیروگاه‌ها پاسخگوی نیاز کشور در فصل تابستان نیست
  • تفاوت فرمانداری ویژه با فرمانداری عادی چیست؟
  • تغییر ساعت پخش در شبکه تماشا
  • انتقاد از اطلاع رسانی تعطیلی مدارس وادارات خوزستان/همه سرکار بودند
  • کارگران هم مشمول «کاهش ساعت کاری» می‌شوند؟
  • مناظره‌ای در مورد حجاب