Web Analytics Made Easy - Statcounter

 علیرضا زالی، فرمانده ستاد عملیات مدیریت مقابله با کرونا در تهران با اشاره به نشستی که با حضور مسوولان ارشد اجرایی، انتظامی، قضایی و نمایندگان مجلس روز پنجشنبه ۱۵ اسفندماه در ستاد فرماندهی برگزار شد گفت:  د راین جلسه پیشنهاد فنی و عملی ما عدم بازگشت ساعات کاری به حالت عادی بود و این امر که بدون تغییر در ساعات کار شرایطی  فراهم شود که کارمندان ادارات بصورت شیفت بندی یا چرخشی فعالیت کنند و این اختیار به مسوولان سازمانهای اجرایی  نیز داده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرمانده ستاد عملیات مدیریت مقابله با کرونا تصریح کرد: در جلسه روز گذشته کمیته فنی و شورای فرماندهی عملیات مقابله با کرونا در تهران با حضور استاندار، دادستان، مسوولان قضایی، نمایندگان مجلس رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس همگی اجماع بر این موضوع داشتند که ساعات کاری ادارات تغییر نکند اما آن چه اعلام شد مخالف این موضوع بود.

وی خبر اعلام شده  درخصوص بازگشت ساعات کاری ادارات را منطبق با نظر کمیته فنی ستاد فرماندهی عملیات مقابله با کرونا در کلانشهر تهران ندانست و افزود: از نظر علمی و فنی این کمیته کاملا مخالف برگشت به ساعات کار عادی اداره ها است زیرا کاهش ساعت کاری با هدف صیانت از سلامت آحاد شهروندی، کاهش سرایت پذیری و کاهش تردد در سطح شهر انجام شد و با توجه به این که شرایط تغییر چشمگیری نداشته و امکان بروز خطر و ابتلا کما فی سابق وجود دارد ما مخالف تغییر ساعت کاری هستیم.

زالی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به جلسه ای که با حضور فرماندهان سپاه برای انجام هماهنگی های لازم در خصوص مقابله با کرونا برگزار شد خاطرنشان کرد: در این نشست توافقات خوبی صورت گرفت و هماهنگی های لازم در زمینه برنامه های لجستیکی، پشتیبانی و استفاده از ظرفیت بسیج و بسیج جامعه پزشکی در راستای مقابله با کرونا انجام پذیرفت.

به گفته زالی نیروی سپاه آمادگی خود را از نظر اعتباری، لجستیکی، تامین نیروی انسانی و استفاده از ظرفیت های بهداشتی و درمانی سپاه در تهران را اعلام کردند.

فرمانده ستاد مقابله با کرونا دربخش دیگری از سخنان خود شایعه مربوط به ابتلای ۳۰ درصد مردم تهران تا پایان اسفندماه به کرونا درفضای مجازی را غیر علمی و کاملا غیرکارشناسی برشمرد و گفت: این آمار کاملا غیر کارشناسی و غیر واقعی است و در هیچ جای دنیا حتی در چین نیز این آمار اعلام نشده است.

زالی این شایعه را مطلقا غیر قابل قبول دانست و خاطرنشان کرد:  کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا که بصورت شبانه روزی در زمینه رصد، پایش، برنامه ریزی، گمانه زنی و طراحی سناریوهای مختلف در زمینه کرونا در تهران فعالیت می کند چنین آماری را تایید نکرده و آن را بسیار اغراق آمیز می داند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود مردم را به استفاده از دستکش در هنگام بنزین زدن در جایگاههای سوخت توصیه کرد و طبق دستورالعمل وزارت بهداشت بهترین شیوه را انجام فرایند سوخت گیری توسط متصدیان و پرسنل جایگاه برشمرد تا با توجه به کمبود اقلام بهداشتی  و دستکش بهتر بتوان از انتقال و شیوع ویروس پیشگیری کرد.

۴۷۴۷

کد خبر 1361476

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۶۷۴۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگران هم مشمول «کاهش ساعت کاری» می‌شوند؟

 یکی از دغدغه‌های این روز‌های کارگران و مشمولان قانون کار این است که آیا لایحه کاهش ساعت کار که در مجلس شورای اسلامی دست بررسی‌ست، شامل حال آن‌ها می‌شود یا فقط کارکنان دولت و زیرمجموعه‌های نهاد‌های دولتی را دربرمی‌گیرد؟

به گزارش ایلنا؛ آرمین خوشوقتی، کارشناس ارشد حقوق و روابط کار گفت: نسخه‌ی اولیه‌ی لایحه اصلاح ماده ۸۷ قانون مدیریت خدمات کشوری در مورد کاهش ساعت کار کارکنان دولت، کارگران شاغل در بخش خصوصی را دربرنمی‌گرفت، چون در متن لایحه به صراحت به کارگران و مشمولان قانون کار اشاره نشده بود.

جزئیات لایحه کاهش ساعت کاری

او ادامه داد: لایحه دوم اردیبهشت ماه در کمیسیون اجتماعی مجلس بررسی شد و به تایید کمیسیون رسید؛ اما در متن اولیه، چهار تغییر عمده اعمال شد که متن را دقیق‌تر و شفاف‌تر کرد؛ اول از همه ساعت کار به ۴۰ ساعت در هفته و ۱۶۰ ساعت در ماه تغییر یافت؛ دومین تغییر این بود که به جای پنج شنبه و جمعه، روز‌های جمعه و شنبه، روز‌های تعطیل شدند و ایام کار هفته به ۵ روز کاهش یافت.

خوشوقتی افزود: تغییر سومی که در لایحه پیشنهادی اعمال شد این بود که به صراحت در متن لایحه گفته شد که کارگران مشمول قانون کارِ مصوب سال ۱۳۶۹ نیز مشمول این لایحه و کاهش ساعت کار می‌شوند. تغییر چهارم به طور شفاف‌تر به کاهش ساعت کار کارگران مشمول قانون کار پرداخت و صراحتاً تاکید کرد که این کاهش ساعت کار موجب کم شدن حقوق و دستمزد کارکنان و کارگران نمی‌شود.

این کارشناس حقوقی با تاکید بر اینکه «این متن دومی نسبت به متن اولیه لایحه که در اسفندماه سال گذشته در کمیسیون اجتماعی بررسی شده بود، دقیق‌تر و جامع‌تر است» اضافه کرد: نسخه آخریِ لایحه، با نگاهی دقیق‌تر و کامل‌تر به سایر مقررات بالادستی حوزه کار من جمله قانون کار و حتی مقررات ویژه اشتغال در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی تهیه شده و به همین دلیل، پیش‌بینی می‌شود که این متن در صحن مجلس دچار تغییرات عمده نشود و با همین شکل و شمایل فعلی از سوی نمایندگان مجلس به تصویب رسیده و برای اجرا در نهاد‌های دولتی و کارگاه‌های بخش خصوصی کشور ابلاغ شود.

تغییرات ناشی از اجرای کاهش ساعت کاری

به گفته خوشوقتی، تصویب این لایحه در صحن مجلس و اجرای آن در بخش خصوصی، می‌تواند تاثیرات قابل توجهی روی روابط قراردادیِ کارگران و کارفرمایانی که در بخش خصوصی مشغول به فعالیت هستند، داشته باشد و بخشی از روابط قراردادی را تغییر دهد و اصلاح نماید.

او تصریح کرد: به دلیل تغییرات اعمالی توسط اجرای این لایحه، کارفرمایان بخش خصوصی کشور باید آمادگی داشته باشند که کلیه قرارداد‌های کاری کارگران خود من جمله قرارداد‌های تمام وقت، قرارداد‌های پاره وقت، قرارداد‌های مزد ساعتی، قرارداد‌های کارمزدی و روزمزدی و حتی قرارداد‌های پیمانکاری و واگذاری تامین نیروی انسانی را متناسب با تغییرات ساعت کار مندرج در این لایحه، مورد بازنگری قرار دهند.

منافع کاهش ساعت کاری برای تولید و کارگران

خوشوقتی در ادامه افزود: شکی نیست که کاهش ساعت کار هفتگی و ماهانه، به نفع کارگران کشور است و از خستگی ناشی از کار سخت در ساعات طولانی کار جلوگیری می‌کند؛ تحقیقات مستدل و مستقل جهانی نشان داده که ساعات کار طولانی موجب خستگی کارگران و کاهش بهره‌وری آن‌ها می‌شود و اگر ساعات کار معقول باشد، کارگران انگیزه بیشتری برای کار کردن و خلاقیت در تولید خواهند داشت.

این کارشناس حقوق و روابط کار در پایان تاکید کرد: لایحه کاهش ساعت کاری نیز با همین هدف کلی تدوین شده و امیدواریم با همین جزئیات و چیدمان فعلی، به زودی در صحن علنی مجلس تصویب و برای اجرا به تمام بخش‌های اقتصاد کشور ابلاغ شود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ارزیابی نامحسوس وضعیت حجاب در ادارات و مراکز آموزشی کردستان
  • سرویس‌دهی در خط ۵ مترو به حالت عادی بازگشت
  • تردد در خط ۵ مترو به روال عادی بازگشت
  • ظرفیت نیروگاه‌ها پاسخگوی نیاز کشور در فصل تابستان نیست
  • تفاوت فرمانداری ویژه با فرمانداری عادی چیست؟
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • تغییر ساعت پخش در شبکه تماشا
  • کارگران هم مشمول «کاهش ساعت کاری» می‌شوند؟
  • دعوت از حکومت برای دیدن یک مناظره | گره خوردن سرنوشت مردم به ذهنیت‌ ساده‌انگارانه | پس‌موضوع حجاب دقیقا چه می‌گذرد؟
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز به وسعت ۳۰۰ هکتار در چهارباغ